Mijn verhaal

P1190045_2

Welkom op de website van Marjolein Duits­ Barbas!

Leuk dat je/u interesse heeft in mijn werk.Mijn passie voor schilderen is begonnen op een moment dat ik een moeilijke tijd achter de rug had, dat was in 2002. Aangezien ik daarvoor altijd creatief bezig was, had mijn man mij geadviseerd om scholing te nemen in het schilderen. Mijn interesse ging al jong uit naar kleur en schoonheid van de natuur.

Schilderen bleek mijn passie te zijn…8 jaar lang heb ik met veel plezier gestort in het mij bekwamen op allerlei verschillende plekken. Mijn opleiding begon eerst bij een kunstenares, toen bij de volksuniversiteit ,daarna de Gooise academie in Laren en nog bij diverse kunstenaars voor groepscontact en om verschillende technieken te leren.

Nu ben ik al een aantal jaren in mijn thuisatelier bezig. Mijn onderwerpen zijn voornamelijk ;mens dier, bloemen en landschap, maar voornamelijk portret, wat betekent dat ik graag figuratief werk.

Ik werk ook in opdracht. Heeft u / je interesse in èèn van de schilderijen of heeft u/je een vraag b.v als u iets wilt laten maken , neem dan contact met mij op,bij voorkeur via email.

Stuur een mail naar;

Mail. erikmarjolein@hotmail.com
Tel. 0655237324
U kunt ook een sms sturen als ik u niet te woord kan staan.